søndag 7. mars 2010

Oslo kommune har overkjørt Kollenhopp

Demokrati er en fin ting, men det er noe som heter flertallstyranni. Oslo kommune burde hatt såpass mye respekt for de frivillige i Kollenhopp at de lot det være opp til dem å bestemme hvem som skulle hoppe i bakken.Man kan selvsagt si at Oslo kommune stilte med pengene, men hva skal man med en dyr hoppbakke hvis det ikke er lokale hoppere og et hoppmiljø som står på for hoppsporten i Oslo?

Kommunen pleier da heller ikke å arrangere diverse folkeavstemninger når det gjelder andre foreninger og anlegg de støtter og bygger. Hva hadde Startfansen sagt her nede i Kristiansand hvis kommunen hadde avholdt en folkeavstemning om hvem som skulle være først ut på vår nye Sør Arena, og så valgte man Linda Medalen framfor Svein Mathisen?

Her er det åpenbart snakk om stolte sportslige lokale tradisjoner og dype følelser, og kommunen burde derfor utvist respekt og ikke latt hvem som helst i Oslo, som driter i hoppsporten og som ikke har kunnskaper om hverken sporten eller tradisjonene, men som selvsagt er dypt engasjert i likestillingskampen, få avgjøre hvem som skulle få æren av å hoppe som førstemann i Kollen. 

Den demokratiske prosessen var uten legitimitet, og derfor var det på sin plass at Romøren fikk være første mann ut.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar